
نمونه های عالی از سوپ های خوشمزه

۱ – سوپ جو و گوشت گاو :
با گوشت گاو مزه دار شده با نمک و سیر به همراه جو و دیگر سبزیجات، سوپ بسیار لذیذی تهیه شده که دستور العمل آن در پایین آمده است. توجه کنید که بعد از خرید گوشت آنرا کاملاً تمیز کرده و تمام چربی آن را جدا کنید.
زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ الی ۴ ساعت
مواد اولیه برای ۸ نفر :
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : ۳۵۰ گرم ، برش خورده در ۲٫۵ سانتی متر
روغن مایع : ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده ( ۱ عدد بزرگ ) : ۱ پیمانه
کرفس خرد شده ( ۱ساقه ) : ۱٫۲ پیمانه
پونه کوهی یا ریحان : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : ۱٫۴ قاشق سوپخوری
سیر : ۲ عدد
برگ بو : ۱ عدد
گوجه فرنگی خرد شده : ۳۰۰ گرم
هویج پوست کنده و خرد شده : ۱ پیمانه (یا سیب زمینی پوست گرفته و نگینی خرد شده : ۱٫۲ پیمانه )
جو زود پز : ۲٫۳ پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ کنید و بعد آب گوشت، پیاز، پونه، فلفل، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کرده و بهم بزنید.
سپس با حرارت ملایم برای ۱٫۵ ساعت بپزید ( برای گوشت بره ۴۵ دقیقه ).
گوجه فرنگی ها، هویج وحشی و جو را با هم مخلوط کرده در داخل مواد میریزیم شعله را کم کرده و میگذاریم تا ۱۵ دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله میتوان از سبزیجات دیگر مانند نخود فرنگی هم استفاده کرد ) سپس برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده سرو است.
——————==========——————
۲ - سوپ سبزیجات :
هنگامی که این سوپ لذیذ و مملو از ویتامین را بخورید ذره ای هم احساس پشیمانی از پخت آن نخواهید کرد. این سوپ شامل کلم، اسفناج، تره فرنگی و کدو سبز است و تنها ۹۰ کالری میباشد.
زمان پخت: ۳۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۸ نفر :
تره فرنگی تمیز شده ( به دو نیم کرده و سپس خرد کرده ) : ۲ عدد
کرفس ریز خرد شده : ۲ ساقه
سیر قیمه قیمه شده : ۲ عدد
روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری
آب مرغ : ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده با ریحان، نمک و پونه کوهی : به میزان دلخواه
کلم خرد شده : ۴ پیمانه
کدوی متوسط خرد شده : ۲ عدد
اسفناج : ۱۵۰ گرم
جعفری ریز خرد شده ( یا ریحان ) : ۱٫۲ پیمانه
سرکه : ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
در قابلمهای مناسب تره فرنگی، کرفس، سیر در حدود ۱۰ دقیقه (تا وقتی که تغییر رنگ نداده است) تفت میدهیم.
سپس کدو سبز، گوجه فرنگی و کلم پیچ به اضافه ۱٫۴ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مواد دیگر اضافه میکنیم.
میگذاریم تا به جوش آید، شعله را کم کرده تا ۵ دقیقه آهشته بجوشد مقداری از اسفناج را اضافه کرده کمی صبر کرده سپس بقیه اسفناج، جعفری و سرکه را اضافه میکنیم.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.